Cursuri

Curs accesare fonduri HoReCa

Pentru că pandemia COVID-19 a afectat puternic întreprinderile din domeniul turismului, structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare, structurile de alimentație și agențiile de turism, Guvernul României a aprobat O.U.G. nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar, precum şi unele măsuri fiscale, pentru acest sector.

Noi, ProComunita Center, venim în sprijinul Dvs. pentru a vă ajuta să accesați fonduri și a vă consolida afacerea. Am concentrat într-un curs foarte aplicat, toate informațiile de care aveți nevoie pentru a accesa singuri fonduri europene.

În cadrul cursului de accesare fonduri HoReCa vă sunt explicate:

  • care sunt criteriile de eligibilitate pentru a accesa fonduri;
  • care sunt pașii pentru obținerea semnăturii electronice;
  • care sunt documentele necesare aplicării pentru accesare de fonduri, cum se obțin și cum se completează aceste documente;
  • care sunt pașii privind încărcarea documentației pe platforma de granturi;
  • care sunt pașii privind derularea proiectului (licitații, achiziții publice);
  • care sunt obligațiile în calitate de solicitant;
  • care este legislația aferentă.

Punem accent pe operaționalitate astfel că am conceput cursul special pentru sectorul HoReCa, îl derulăm online, este interactiv și am ales să colaborăm doar cu formatori cu experiență în accesarea de fonduri.

Cursul este structurat pe 10 ore, durează 2 zile, prețul este de 750 lei/participant, iar periodicitatea desfășurării acestuia va fi în funcție de numărul solicitărilor.

Vă încurajăm să completați formularul de înscriere dând click aici, și totodată, dacă aveți nelămuriri – ne puteți adresa întrebări cu privire la curs.

Suntem convinși că o societate prosperă are la bază o bună pregătire profesională a fiecărui individ, iar noi, ProComunita Center, am ales să ne implicăm activ în dezvoltarea comunității, atât local, în Sibiu, cât și la nivel național. Suntem un centru de pregătire profesională iar misiune noastră este să pregătim oamenii, prin cursuri teoretice și practice, astfel încăt să fie cât mai eficienți și să poată interveni prompt în rezolvarea oricăror situații.

Back to top button